Langganan Sampah Kucing: Tamatkan Lawatan Kerap Anda Ke Pasar Raya

Mendapatkan barangan dihantar ke depan pintu kami amat menggembirakan, terutamanya apabila anda sibuk. Pada masa kini, anda boleh membeli pakaian, elektronik, barangan runcit dan banyak lagi dalam talian. Sesetengah item akan dihantar ke depan pintu anda dalam masa beberapa jam, dan beberapa selepas satu atau dua hari. Tetapi anda sering mengunjungi pasar raya untuk mendapatkan bekalan yang anda perlukan dengan segera.

Keadaan ini sering berlaku apabila anda adalah ibu bapa kucing. Anda mungkin terlupa untuk menyimpan semula makanan kucing atau sampah kerana minggu kerja yang sibuk. Ia menjadi menyusahkan sekiranya anda hanya perlu keluar untuk membuang sampah kucing. Anda mungkin berfikir tentang penyelesaian yang tepat untuk senario ini. Jawapan kepada situasi ini ialah langganan kotak sampah kucing bulanan . Satu pek sampah kucing segar yang akan bertahan selama sebulan penuh. Bunyi seperti mimpi, tetapi ia adalah realiti pada masa kini.

Bagaimana Untuk Memilih Sampah & Langganan Kucing yang Tepat?

Terdapat pelbagai jenis sampah kucing, tetapi memilih yang disukai kucing anda adalah sukar. Kucing memang cerewet bila bercakap tentang sampah. Jika mereka tidak menyukai tekstur dan bau sampah, mereka tidak akan menggunakannya. Dan anda akan ditinggalkan dengan bekalan sampah selama sebulan. Mari fahami cara anda boleh memilih sampah dan langganan kucing yang betul.

Kualiti Sampah

Ini adalah faktor yang paling penting apabila memilih sampah kucing. Untuk memastikan kualiti sampah yang tinggi, pilih produk berasaskan sains. Kebanyakan kucing suka sampah yang dibuat dengan penyelidikan saintifik yang betul. Ia mempunyai tekstur dan bau yang betul yang akan disukai kucing anda. Selain itu, jenis sampah kucing ini membantu anda menjaga haiwan kesayangan anda dengan lebih baik.

Sampah berasaskan sains boleh membantu anda memerhati kesihatan usus kucing anda. Sampah akan berubah warna jika kucing anda mempunyai keasidan, kealkalian, atau darah dalam tahi. Dengan cara ini, anda akan mengenal pasti tanda-tanda awal penyakit dan mendapatkan nasihat doktor haiwan.

Selain itu, sampah kucing berasaskan sains ini tidak toksik untuk alam sekitar dan kucing anda. Jadi untuk memastikan kualiti kotoran kucing, pilihlah produk berasaskan sains.

  • Sampah kucing berasaskan sains tidak bergumpal, dan ia akan menyerap air kencing. Jadi anda tidak perlu membuang sampah setiap kali kucing anda membuang air kecil. Campurkan atau tambah lebih banyak sampah ke dalam kotak, dan kelembapan akan tersejat. Ini sangat mudah jika kucing anda banyak kencing.
  • Najis dan bau air kencing memang tidak menyenangkan. Sudah tentu, anda suka kucing anda, tetapi bau itu mengganggu semua orang. Apabila anda memilih sampah berasaskan sains, ia akan mempunyai kawalan yang lebih baik terhadap bau air kencing dan najis. Dengan cara ini, anda akan memastikan rumah anda berbau segar sepanjang masa.
  • Debu sampah merosakkan kualiti udara dalaman anda dan menyebabkan masalah pernafasan dari semasa ke semasa. Ini tidak akan berlaku dengan sampah kucing berasaskan sains.
  • Penjejakan sampah adalah isu utama dengan kebanyakan sampah kucing. Tetapi sampah kucing berasaskan sains tidak melekat pada kaki kucing. Ia juga menghalang kucing daripada memakan sampah kerana mereka suka menjilat kaki mereka.

Memilih Langganan Sampah Tanpa Kerumitan

Pastikan anda memilih pembekal sampah yang menghantar produk tepat pada masanya. Untuk memastikan ini, anda boleh membaca ulasan di tapak web pembekal. Dengan cara ini, anda akan tahu apa yang orang perkatakan tentang produk dan perkhidmatan mereka.

Memang anda perlu membayar lebih awal untuk langganan. Bagaimana jika anda ingin membatalkan langganan anda? Adakah anda akan mendapatkan wang anda kembali? Inilah sebab kami sering mengelak daripada membeli langganan. Tetapi pembekal yang boleh dipercayai akan memastikan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko. Baca terma dan syarat proses langganan dan pembatalan.

Caj penghantaran boleh membuat perbezaan dalam kos keseluruhan langganan kotak sampah kucing bulanan . Pastikan anda memilih pembekal yang akan memberikan penghantaran dan pemulangan percuma.

Kesimpulan

Mendapatkan langganan sampah kucing menjadikan anda ibu bapa kucing yang lebih bertanggungjawab. Juga, ia adalah kemudahan yang hebat untuk anda juga. Anda tidak perlu risau tentang kehabisan sampah kucing pada bila-bila masa. Satu pek akan bertahan selama sebulan, dan anda boleh membeli seberapa banyak yang anda mahu. Pembekal sampah yang baik akan membenarkan anda membatalkan langganan anda pada bila-bila masa dan menyediakan penghantaran percuma. Jika anda sedang mencari langganan kotak sampah pakai buang , kemudian hubungi EZlitter . Dan dapatkan penghantaran sampah kucing tanpa kerumitan setiap bulan di depan pintu anda.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.